Utleie av behandlingsrom og møterom

Det er det samme rommet som leies ut som behandlingsrom/møterom. For å gjøre behandlingsrommet mer intimt, deles det av med lamellgardiner. Rommet er lyst og trivelig, beliggenheten er sentralt i Bodø Sentrum. Dette passer for tilreisende terapeuter, foredragsholdere eller for de som bor i byen og enda ikke har kontor på fulltid.

Behandlingsrommet er utstyrt med benk, skrivebord, whiteboard, et lite bord og to stoler. Det er mulighet for å hente flere stoler/bord. Du får tilgang til kjøkken, toaletter og venterom når du leier hos oss. Det du ellers trenger av utstyr tar du med selv. Det er ikke anledning for oppbevaring av utstyr på Senteret, men om du leier for flere dager, kan utstyret stå til siste dags leie.

Møterommet er 33m2 og har plass til ca 20 stk. Det er utsyrt med konferansebord og stoler, benk, whiteboard og projektor. Du får tilgang til kjøkken, toaletter og venterom når du leier hos oss. Det du ellers trenger av utstyr tar du med selv. Det er ikke anledning for oppbevaring av utstyr på Senteret, men om du leier for flere dager, kan utstyret stå til siste dags leie.

INNOVITA Senteret - Storgata 11, 2.etg - 8006 Bodø - Inng. mellom Papirhandelen og TreL
Tlf. 90 02 50 69 - Mandag - Fredag - 10:00 - 16:00